Opleiding tot LEREN LEREN Specialist

Opleiding voor leerkrachten, docenten en andere jeugdbegeleiders. Boordevol leerstrategieën, theorie over de hersenen, visuele leertechnieken, downloads, tests en een leergeheugenonderzoek. Word dé LEREN LEREN Specialist binnen jouw school of organisatie. 

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat het geleerde direct in de klas of praktijk toe te passen. 

31 Lessen

HBO niveau

Voortgang

Nog niet gestart

Opleiding tot Strong Kids Trainer

De Strong Kids Trainer helpt kinderen en jeugd zowel individueel als in groepsverband bij het versterken van de weerbaarheid, het verminderen van faalangst, toets- en examenvrees, verbeteren van de sociale interactie en/of omgaan met pesten of gepest worden. 

22 Lessen

HBO niveau

Voortgang

Nog niet gestart

training Lateralisatie en Leerproblemen

In de online training 'Lateralisatie en Leerproblemen' leer je meer over lateralisatie, de fases en de gevolgen die nog niet geïntegreerde motorische vaardigheden hebben op het leren. Je leert hoe je kunt zien of de fases goed doorlopen zijn en je krijgt heel veel concrete oefeningen die je in de klas of in jouw praktijk kunt gaan gebruiken voor het stimuleren van de werking tussen beide hersenhelften. 

9 Lessen

Professional

Voortgang

Nog niet gestart

Mentortraining: Leren Plannen

Welkom bij Wegwijs Academie, dé academie voor online trainingen en opleidingen binnen het onderwijs en de jeugdbegeleiding.

In onderstaand overzicht tref je de online mogelijkheden aan die wij bieden. Wij zijn hard bezig ons aanbod uit te breiden. Op de planning staat nog de module "Onderprikkeling en Overprikkeling" en de module "Lateraliteit". Wil je hier meer over weten? Stuur ons een mail of hou de website in de gaten. We hopen jou te mogen ontvangen als cursist.

8 Lessen

HBO niveau

Voortgang

Nog niet gestart

training LEREN LEREN voor jeugd

LEREN LEREN: Geheugen- en leerstrategieën, informatieverwerking talig, auditief en visueel samenbrengen, geheugenonderzoek en inzicht in jouw manier van leren.

Geschikt voor leerlingen op de bovenbouw PO, VO en beroepsonderwijs.

Voortgang

Nog niet gestart
Pen
>