START JOUW EIGEN BEDRIJF

Begeleidingstraject van 12 weken voor (door-)startende ondernemers

Yes, mijn eigen bedrijf!

Herken je dat: je hebt al heel lang in je hoofd dat je voor jezelf wilt beginnen... maar hoe?? Waar moet je beginnen? Wat kom je allemaal tegen? Er is zo veel... En toch blijft die droom maar in je achterhoofd zitten. Wij vinden dat je dromen moet laten uitkomen! Want voor zover we ons bewust zijn leven we maar één keer en daar moeten we optimaal gebruik van maken. Jaag je dromen na!

Begin 2024 als ondernemer!! Eindelijk jouw eigen bedrijf. Jouw droom waarmaken, jouw bedrijf vormgeven zoals jij het wilt.

Omdat wij een enorme passie hebben voor het ondernemen willen wij jou daar graag bij helpen.

In 12 weken tijd geven we je alle kennis en begeleiding om de stappen richting een mooi, bij jou passend bedrijf te zetten. Van het bepalen van je doelgroep tot het maken van jouw eigen logo en van het onderzoeken van je eigen talenten en mindset, tot het zelf leren maken en bijhouden van je website. Van het maken van een goede profielfoto tot het leren bewerken van foto's en van het maken van werkbladen tot het op de kaart zetten van jouw bedrijf. Het zit er allemaal in. Doormiddel van video’s en live online Q&A’s geven we je alle tools om je bedrijf op de kaart te zetten. Helemaal in jouw eigen tijd!

Wat gaan we met jou onderzoeken en doen?

  • Wie ben jij als ondernemer?
  • Je eigen logo, huisstijl en visitekaartje ontwerpen
  • Je eigen website ontwerpen en bijhouden
  • Ondernemersmindset
  • Foto's en video's maken en bewerken
  • Jouw passie, jouw werk
  • Jouw bedrijf op de kaart (marketing en socials)
  • Gerichte doelen stellen en... jouw bedrijf oprichten!

Ons aanbod:

Meld je aan voor de volgende groep en betaal TIJDELIJK voor dit complete traject geen € 1245,- maar € 695,- incl. BTW! 

Cursisten met een studentnummer van de Wegwijs Academie krijgen een enorme korting BOVENOP deze korting!!! Informeer hiernaar bij de Wegwijs Academie. Je volgt dan een aparte aanmeldprocedure. Stuur een mail naar contact@wegwijscc.nl en vermeld hierin jouw studentnummer.

Hoe ziet het begeleidingstraject eruit?

We gaan gezamenlijk online van start middels een online bijeenkomst waarin we jullie uitleg geven over het traject en we elkaar leren kennen. Daarna krijgen jullie direct toegang tot de online Academie waar je de eerste lessen kunt gaan bekijken en natuurlijk gelijk aan de slag kunt met JOUW EIGEN BEDRIJF.

Elke 2 weken vindt een live online bijeenkomst plaats. Hierbij mag je natuurlijk aanwezig zijn, dat vinden wij niet alleen super gezellig, maar je bent dan ook in de gelegenheid live jouw vragen te stellen. Lukt het niet om live aanwezig te zijn, dan kun je jouw vraag indienen, wij beantwoorden jouw vraag dan tijdens de live bijeenkomst. Je kunt de opname van de live bijeenkomst op een later moment terugkijken. Het is dus niet verplicht aanwezig te zijn.

Wel vragen we van jou om de documenten uit de lessen te uploaden in een gezamenlijke leeromgeving, zodat we feedback kunnen geven op elkaar en van elkaar kunnen leren. Hiermee maken we gebruik van de kracht van de groep en kun jij gelijk toetsen of datgene dat jij in de markt wilt zetten en de manier waarop je dat wilt doen wel aan zou slaan.


De volgende groep start op: 18 maart 2024


Meer informatie en/ of aanmelden:

Wil je meer informatie over dit begeleidingstraject, stuur dan een mail naar: startjouweigenbedrijf@wegwijscc.nl

Ga je er definitief voor en doe je mee met dit complete begeleidingstraject voor startende ondernemers? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je komt dan in het betaalsysteem. Na betaling krijg je van ons binnen 1 week een bevestiging van aanmelding. En dan... gaat het echt beginnen!!

>